Contact

Adres
Onze locaties en adressen vindt u onder: Praktijk-> Locaties

E-mail
Wij zijn het best bereikbaar per email.
Algemene berichten of vragen kunt u mailen naar: info@logopedie-van-es.nl
Voor aanmelden graag het onderstaande formulier invullen.
Direct contact met uw logopedist kan via de volgende mailadressen:
jantine@logopedie-van-es.nl
martine@logopedie-van-es.nl
sanne@logopedie-van-es.nl
marjolein@logopedie-van-es.nl
lisa@logopedie-van-es.nl
gijs@logopedie-van-es.nl

Bellen
Tijdens de openingstijden zijn wij vaak aan het behandelen en kunnen wij niet altijd te telefoon opnemen. Daarom vragen wij u te mailen.
Wilt u toch graag bellen? Ons telefoonnummer is 078- 616 27 30.  Als wij niet opnemen kunt uw bericht en telefoonnummer inspreken op de voicemail, dan bellen wij u terug.
Wij bellen u met een onbekend nummer. Neemt u dus a.u.b. op als u door een onbekend nummer wordt gebeld!

Direct aanmelden
Als u zich wilt aanmelden  kunt u hieronder de gevraagde gegevens invullen. De wachttijd binnen de praktijk is wisselend. Wij doen ons best zo snel mogelijk een afspraak met u te plannen. Wij plannen in op volgorde van aanmelding tenzij uw arts aangeeft dat er sprake is van spoed. De wachttijd is afhankelijk van het probleem en van uw wensen en mogelijkheden; hoe meer flexibel u kunt zijn, hoe sneller er kan worden geplaatst. Ook hebben wij verschillende specialisaties in het team, waardoor er een verschil in wachttijd is voor kinderlogopedie en logopedie voor volwassenen.

Op dit moment is de wachttijd voor:
– Logopedie voor volwassenen : Kort: 1-6 weken
– Logopedie voor kinderen : Zeer Lang

Let op! Op dit moment zijn er 2 van onze collega’s die gespecialiseerd zijn in kinderlogopedie afwezig. Daarom nemen wij op dit moment tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen voor kinderen met taalproblemen aan.
Volwassenen kunnen zich nog wel aanmelden. Ook kinderen met hulpvragen op het gebied van de preverbale logopedie, OMFT (mondtraining ism de tandarts/orthodontist) of spraakproblemen kunnen wel aangemeld worden.  

Aanmeldformulier
reCAPTCHA is required.