Locaties

Locatie Dordwijk

Onze hoofdlocatie is gevestigd in het Albert Schweitzerziekenhuis Dordwijk. U vindt de praktijk op de afdeling poli KNO op de eerste etage, route Bibliotheek. Momenteel is de praktijk in Dordwijk open op maandag  t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00.

Logopediepraktijk J. van Es
Albert Schweitzer Ziekenhuis locatie Dordwijk, Poli KNO
Albert Schweitzerplaats 25
3318 AT Dordrecht

Locatie Dordwijk is rolstoeltoegankelijk. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (station Dordrecht Zuid of Centraal station en aansluitend de bus). Er is een overdekte fietsenstalling voor de deur.

Locatie Wielwijk

De praktijkruimte aan het Admiraalsplein in Wielwijk vindt u op de begane grond van de Piet Hein Flat, naast Huisartsenpraktijk Admiraalsplein.  Deze locatie heeft twee moderne behandelkamers. Momenteel is de praktijk in Wielwijk open op  maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00.

Logopediepraktijk J. van Es
Admiraalsplein 402
3317 BK Dordrecht

Locatie Wielwijk is rolstoeltoegankelijk. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (station Dordrecht Zuid of Centraal station en aansluitend de bus). Er is parkeergelegenheid voor fietsen voor de deur.

Locatie Zuidhoven

In Medisch centrum Zuidhoven is onze derde locatie gevestigd. Dit medisch centrum vindt u in het rode gebouw aan Spirea 9, achter treinstation Zuid, tussen muziekcentrum BeneVia en Basisschool Ikra. Momenteel is de praktijk in Zuidhoven open op dinsdag van 8:30 tot 18:00 en op donderdag van 8.30 tot 13.00.

Logopediepraktijk J. van Es
Medisch centrum Zuidhoven
Spirea 9
3317 JP Dordrecht

Locatie Zuidhoven is rolstoeltoegankelijk. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (gelegen naast station Dordrecht Zuid of bereikbaar via Centraal station en aansluitend de bus). Er is parkeergelegenheid voor fietsen voor de deur.