Locaties

Logopediepraktijk J. van Es is gevestigd in Dordrecht. Wij hebben 3 locaties; het Albert Schweitzerziekenhuis locatie Dordwijk,
in Wielwijk op het Admiraalsplein, en in Medisch Centrum Zuidhoven.

Locatie Dordwijk, Albert Schweitzerplaats 25 3318 AT Dordrecht
Onze hoofdlocatie is gevestigd in het Albert Schweitzer Ziekenhuis locatie Dordwijk ( tussen Sterrenburg en Dubbeldam). U vindt de praktijk op de afdeling poli KNO op de eerste etage, route Bibliotheek. Momenteel is de praktijk in Dordwijk open op maandag  t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 en op woensdag tot 21:00.

dwklein

Locatie Wielwijk, Admiraalsplein 402 3317 BK Dordrecht

De praktijkruimte aan het Admiraalsplein in Wielwijk vindt u op de begane grond van de Piet Hein Flat, naast Huisartsenpraktijk Admiraalsplein.  Deze locatie heeft twee moderne behandelkamers. Momenteel is de praktijk in Wielwijk open op  maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00.

wielwijk

Locatie Zuidhoven, Spirea 9 3317 JP Dordrecht
In Medisch centrum Zuidhoven is onze derde locatie gevestigd. Dit medisch centrum vindt u in het rode gebouw aan Spirea 9, achter treinstation Zuid, tussen muziekcentrum BeneVia en Basisschool Ikra. Momenteel is de praktijk in Zuidhoven open op maandag, dinsdag en woensdag van 8:30 tot 18:00.

ZH