Het Corona-virus houdt ons allemaal bezig. De afgelopen tijd heeft de focus van de zorg gelegen op spoedeisende zorg. Langzaam komt ook de reguliere zorg weer op gang. Ook de logopedische zorg is beschikbaar. Vooralsnog geven wij de behandelingen online. Er wordt gekeken of de behandelingen die niet online plaats kunnen vinden binnenkort weer in de praktijk plaats kunnen vinden. Wij zijn op dit moment druk bezig om hiervoor maatregelen te treffen zodat dit veilig plaats kan gaan vinden.

Heb jij of je kind problemen op het gebied van de taal, spraak, mond, stem, adem, keel, hoesten of boeren? Wellicht heb je dan baat bij logopedische begeleiding. Neem contact met ons op per mail of het aanmeldformulier op deze website, we denken graag met je mee.

Daarnaast kan het zo zijn dat de aanpassingen die je de afgelopen tijd hebt gemaakt in je dagelijks leven zorgen voor een andere belasting van je stem. Denk bijvoorbeeld aan het vele telefoneren en videobellen dat we momenteel doen. Ook hierbij kan de logopedist je helpen.

Misschien ben je zelf herstellend van Corona en heb je vragen op het gebied van de stem, adem, keel of hoesten. In onderstaand filmpje wordt duidelijk uitgelegd wat stemklachten zijn, wat de verschillende oorzaken kunnen zijn van stemklachten bij corona en wat u zou kunnen doen om de stem te verbeteren.