Gijs van Eester, Logopedist, Praktijkmedewerker

Hallo, ik ben Gijs van Eester. In 2024 ben ik afgestudeerd als logopedist. Ik heb de opleiding logopedie gevolgd aan Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik de minor stem centraal gevolgd aan de HAN om mij te profileren op het gebied van stembehandelingen.

Direct na mijn studie ben ik enthousiast aan de slag gegaan als logopedist bij logopediepraktijk J van Es. Ik specialiseer mij op het gebied van stembehandelingen, daarnaast behandel ik ook graag spraak gerelateerde stoornissen. Werken met mensen blijft voor mij fascinerend, omdat ieder zijn eigen perspectief meebrengt. Elkaar begrijpen en personen zo holistisch mogelijk ondersteunen is iets wat ik graag doe en waar ik mij nog verder in hoop te ontwikkelen.

Naast mijn werk heb ik een passie voor zingen, muziek schrijven, koken en klussen.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici (Kwaliteitsregistratienummer: 99108265091).

Om mijn kennis en kunde op peil te houden en me verder te verdiepen in logopedische problematiek heb ik de volgende bij- en nascholingen gevolgd:

  • Meer dan Larynxmanipulatie- juni 2024

Werkdagen

Ik werk maandag en woensdag op locatie Admiraalsplein in Wielwijk, donderdag en vrijdag op locatie Dordwijk.

gijs@logopedie-van-es.nl