Marjolein Faber, Logopedist, praktijkmedewerkster

Ik ben Marjolein Faber en in 2018 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn studie ben ik gelijk aan de slag gegaan in de vrije vestiging in Spijkenisse en Hoogvliet. Ik ben allround geschoold en heb op deze werkplek zowel kinderen als volwassenen behandeld.

Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij logopediepraktijk J. van Es. Met veel enthousiasme behandel ik hier met name kinderen. U kunt bij mij terecht voor kinderen die moeite hebben op het gebied van taal, spraak en afwijkende mondgewoonten. Mijn affiniteit ligt bij kinderen die niet- of nauwelijks spreken. Ik vind het belangrijk om de kinderen op een speelse wijze te benaderen, zodat ik goed aan kan sluiten bij de belevingswereld van het kind.

Ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister van Paramedici (Kwaliteitsregistratienummer: 99104126391) en ik ben lid van de beroepsgroep (NVLF). Tevens ben ik lid van kwaliteitskring Log010.

Nascholingen

Om mijn kennis op peil te houden en mij te blijven verdiepen in bijkomende logopedische stoornissen heb ik de volgende cursussen gevolgd:

  • Basiscursus OMFT: Logopedie en Tandheelkunde, februari 2019
  • Suus en Luuk dag, maart 2019
  • Communicatieve taaltherapie voor kinderen die niet of nauwelijks spreken (CT-1), november 2019
  • Masterclass Spraakontwikkelingsdyspraxie, februari 2020
  • PROMPT-1, Methode voor behandeling van spraakproblemen, juni 2022

Werkdagen

– maandag, dinsdag en donderdag: locatie Wielwijk

marjolein@logopedie-van-es.nl