Martine Zwijnenburg- Geluk, Logopedist, praktijkmedewerkster
martine-gelukpasfoto

Ik ben Martine Zwijnenburg- Geluk. Sinds juli 2011 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. Na mijn afstuderen was ik werkzaam in logopediepraktijk Lingua en op OBS de Schakel, een basisschool waar logopedie werd gegeven aan kinderen met aanwezigheid van ouders. Daarnaast heb ik een schooljaar lang als logopedist gewerkt op een reguliere basisschool in IJsselstein.
Vanaf april 2012 werk ik bij Logopediepraktijk van Es. Ik werk daar met veel plezier omdat er veel afwisseling is in cliënten. Ik werk vooral met kinderen met spraak-taalproblemen. Ik ben daarnaast erg geïnteresseerd in voedingsproblematiek en communicatie bij heel jonge kinderen. In oktober 2019 heb ik mij hier verder in gespecialiseerd en vanaf november 2019 sta ik geregistreerd als preverbaal logopedist. U kunt hier meer over lezen op deze website onder het kopje “Logopedie”- “Voeding en communicatie bij jonge kinderen”.
Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (Kwaliteitsregistratienummer: 59914755091) en ben daarnaast lid van de kwaliteitskring Logo’s van nu.

Nascholingen

Om mijn kennis op peil te houden en mij te blijven verdiepen in bijkomende logopedische stoornissen heb ik de volgende cursus gevolgd:

  • Logopedie en tandheelkunde OMFT, afwijkende mondgewoonten, september 2012
  • Stemproblemen bij kinderen, januari 2014
  • Praktische pragmatiek, juli 2014
  • Communicatieve taaltherapie voor kinderen die niet of nauwelijks spreken, najaar 2014
  • Executieve Functies, juni 2016
  • PROMPT: Introduction to Technique, articulatietherapie, oktober 2017
  • Preverbale logopedie (voedingsproblematiek en moeilijk op gang komen van de communicatie bij jonge kinderen), oktober 2019

Werkdagen

Ik werk op dinsdag en donderdagochtend in medisch centrum Zuidhoven en op woensdag op locatie Dordwijk.

martine@logopedie-van-es.nl